Taller sobre diversitat sexual i afectiva

Dilluns, 13 de juliol de 2020 de 15.30 h a 18.30 h

Amb el lema "És l'hora de continuar. No et quedis a casa", l'Àrea de Benestar Social promou diverses accions impulsades per la Diputació de Barcelona, per tal de sensibilitzar sobre les relacions igualitàries i LGTBIQ+. Motivades per la Covid-19, s'han programat diversos tallers, que es podran realitzar prèvia inscripció a: https://www.diba.cat/es/web/lgtbi/activitats-de-sensibilitzacio.  

Una de les propostes, accessible els dies 13 i 14 de juliol (d'15.30h a 18.30h), consisteix en un taller que abordarà de forma integral, crítica i lúdica la diversitat sexual i afectiva en el context virtual i en el món dels videojocs. L'activitat, que porta per títol "Pensar, conta i lluita", començarà plantejant qüestions sobre el cos-avatar o com construïm la nostra identitat en els espais immersius, per acabar reflexionant i creant històries interactives a l'estil dels videojocs, a través de la plataforma Twine.

El taller té una durada 3 hores i, per realitzar-lo, es crearan quatre grups de 15 joves entre 14 i 17 anys. L’activitat anirà a càrrec de l’entitat ArsGames.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar per correu amb l'Oficina de les Dones i LGTBI: o.doneslgtbi@diba.cat.

Darrera actualització: 09.07.2020 | 11:06