Comença la preinscripció a la Ralet Ralet

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 09.00 h

El dilluns 9 de maig, comença el termini per fer la preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet, un període que s’estendrà fins al 20 de maig. Les sol·licituds i la documentació acreditativa necessàries s’hauran de presentar a través del tràmit creat al web de l’Ajuntament de manera preferentment telemàtica. Per accedir a l’escola bressol, cal tenir en compte que l’edat mínima que han de tenir els infants és de 16 setmanes el dia d’inici del curs escolar. Tota la informació sobre el procés de preinscripció, el funcionament, serveis i quotes del centre es podrà consultar a la documentació que trobareu adjunta en aquesta notícia, clicant sobre el titular. 

D’altra banda, informar que la normativa reguladora, les vacants, el calendari de preinscripció, els formularis, les llistes de barem i d’alumnat admès, així com el procés de matrícula estaran publicats al tauler d’edictes electrònic de l’Ajuntament de Matadepera E-Taules, accessible també des d’aquesta web a partir del dia 9. 

Per a dubtes sobre el procés us podreu adreçar al telèfon 93 787 02 00 o al correu ensenyament@matadepera.cat . Per a dubtes sobre com tramitar electrònicament tot el procés, podeu trucar al 93 595 59 82.

Darrera actualització: 25.04.2022 | 13:46