35ª Ronda de Matadepera

Diumenge, 17 d'octubre de 2021 a les 08.30 h

Després d’un any d’absència a causa de la pandèmia, la Unió Excursionista de Matadepera organitza per aquest diumenge 17 d’octubre, una nova edició de la Ronda de Matadepera que arriba a la seva edició número 35.

El punt de partida serà el carrer del Camí del Moliner 56 a 2/4 de 9 del matí. El recorregut començarà pel Camí dels Monjos fins els Dipòsits, i continuarà pel rocam del Cavall Bernat, Forn d’Obra de Can Pobla, Canal de l’Abella, Morral del Drac, Santa Agnès, Roca Foradada, Camí de la Senyora, Camí de la Font Soleia, Morral de la Codoleda, amb la novetat de pujar al Turó del Gurugú, i tornada a la recepció pel Camí del Moliner. La major part del camí amb unes vistes i panoràmiques molt boniques.

Seran un total de 11,2 quilòmetres dificultat mitjana, on depenent del pas, es pot fer en tres hores i mitja o fins a quatre hores i quart. Hi haurà dos avituallaments: un a la sortida (aigua, fruita, pa de pessic, xocolata ) i un altre a l’arribada (begudes, pica-pica, pa amb tomàquet). A banda dels quatre controls amb els seus controladors, també hi haurà  informadors amb armilles identificatives, en algunes de les cruïlles que orientaran sobre el camí a seguir.

La informació sobre les inscripcions, preus, horaris i altra informació es troba al web de l’entitat, (www.uem.cat), tot i que també s’hi pot contactar amb el correu uem@uem .cat o al telèfon 608 096 668. En principi, es mantindran les normes actuals del Covid-19.

A la imatge, l'ermita de Santa Agnès (Foto: Unió Excursionista de Matadepera)

Adreça:

Camí de Moliner, 56

Darrera actualització: 20.09.2021 | 09:29