Arrenca el segon cicle d’Arts Escèniques i Música

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 17.00 h

La Regidoria de Cultura comença una nova temporada estable d’arts escèniques i música que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música i espectacles de carrer.

Per aquest divendres 27 de setembre es presenta “L’oníric món dels somnis”, una peça breu per a tots els públics en què un actor-manipulador interactua amb titelles hologràfiques. El protagonista, Hakan, s'adona que el seu interior és buit. La seva llum s’ha apagat. Aquí inicia un viatge per recuperar la llum, un camí que compartirà amb diversos objectes personals que prenen vida i amb hologrames ben reals a través del món oníric. L’espectacle s’inscriu en el Festival TNT, que impulsa i difon la creació contemporània i multidisciplinària i les arts en viu amb propostes per a tots els públics. L’espectacle tindrà lloc a la Plaça del Casal de Cultura entre les 5 i les 8 de la tarda i és gratuït.

Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Plaça del Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 18.07.2019 | 11:38