Arrenca un nou cicle de Temporada Estable

Diumenge, 6 de febrer de 2022 a les 19.00 h

La Regidoria de Cultura arrenca un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins aquest maig i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. La primera sessió tindrà lloc el diumenge 6 de febrer a les 7 de la tarda al Casal de Cultura

L’obra que es presenta és “Boira a les orelles” de la Companyia Els Pirates Teatre, on es parla de l’acceptació, la convivència, els prejudicis i el desconeixement profund que tenim de les diversitats funcionals. Tot gira entorn l’Enric, un nen que no serà fins als 5 anys que es confirma que té sordesa profunda. Els seus pares, músics, apostaran per la llengua parlada, enlloc de la llengua de signes. A partir d’aquí començarà el seu aprenentatge a través de la logopèdia, l’escola, la música i el mateix entorn familiar. Estudia la carrera d’arquitectura i el fet de pertànyer a la companyia Els Pirates Teatre defineix el seu camí cap a l’escenografia.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon:93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 11.01.2022 | 11:15