Comença un nou espai per acompanyar la maternitat

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 17.00 h

El Casal de Cultura acull des d’aquest 5 d’octubre i cada dimecres, de 17.00h a 18.30h, un nou espai de trobada per acompanyar la maternitat. La proposta és crear un cercle de dones (deu com a molt) que s’acompanyin les unes a les altres, dirigides per la doula Carme Lozano. Les persones interessades en participar del cercle, poden contactar amb Lozano per correu (carme.lozano.cabeza@gmail.com), o bé, per telèfon (629 79 37 93).

Aquest cercle, que és voluntari i altruista, està pensat per dedicar el temps i l’espai necessari per reflexionar i compartir dubtes i experiències sobre les situacions, necessitats i opcions de viure la maternitat i el naixement de l’infant en plenitud, segons les necessitats personals.

Carme Lozano és quiromassatgista, terapeuta, assessora de lactància i doula. Ha impartit formació sobre el dol i ha acompanyat infants i adolescents de diverses escoles de Terrassa a través de la meditació, per tal d’ajudar-los a reconèixer i ser conscients dels seus potencials a través de l’amor cap a ells mateixos i envers els altres. Aquesta experiència, precisament, és la que la va impulsar a formar-se com a doula per acompanyar des de l’inici de la vida.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.09.2022 | 13:16

Imatges