El Cicle Gaudí obre una nova temporada

Divendres, 29 de setembre de 2023 a les 19.00 h

Es projectarà ’20.000 especies de abejas’.

La Regidoria de Cultura enceta la quarta temporada del “Cicle de cinema Gaudí” on programa mensualment una pel·lícula estrenada recentment a sales comercials, i que compta amb producció o realització catalanes. A Matadepera, la primera sessió del curs tindrà lloc divendres 29 de setembre a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou

I serà amb “20.000 especies de abejas” (Estibaliz Urresola Solaguren, 2022), guardonada amb diversos premis internacionals i on se’ns explica la història d’un infant de 8 anys, Cocó, que no encaixa amb les expectatives del seu entorn i no entén per què insisteixen a dir-li Aitor. No es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, que es troba en una profunda crisi, aprofita les vacances per viatjar amb els seus fills a la casa familiar on viu la seva mare i la seva tieta. Aquest estiu obligarà a aquestes dones a enfrontar-se als seus dubtes i temors. La pel·lícula, no recomanada a menors de set anys, està especialment indicada per al foment de la igualtat de gènere.

El preu general de l’entrada és de 4,5 €uros i 3 €uros amb descompte amb Carnet Jove, Carnet de la Biblioteca, Carnet de Família Nombrosa o monoparental o majors de 65 anys. Per a més informació, cliqueu els enllaços annexes a la notícia. La reserva d'entrades es fa a través de l'enllaç que trobareu adjunt a la notícia.

Quin cost té:

4,5 €uros (general) // 3 €uros (amb descompte)

Auditori de l'Escola de Música Frederic Mompou

Plaça Sant Jordi, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 13.09.2023 | 10:39

Enllaços

Vídeo - Àudio