‘El Poema de Nadal’ de Sagarra, al Casal de Cultura

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 20.00 h

La Regidoria de Cultura continua un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. La sisena sessió tindrà lloc el divendres 10 de desembre a les 8 del vespre al Casal de Cultura. Som a la dècada de 1920. Un personatge vestit amb frac fuig d’un àpat familiar i arriba a les golfes d’una vella casa. Allà retroba alguns objectes de la seva infantesa: una ràdio amb cançons d’antany, un bressol, unes figures de pessebre, una tenora , un vell acordió. Tot evocant la seva infantesa ens diu ‘El poema de Nadal’. La proposta és una relectura emocionant del clàssic nadalenc de Josep Maria de Sagarra, amb la veu i la música de Valentí Maymó, que diu gairebé íntegrament el poema de memòria i hi posa música de tenora i acordió.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon:93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 15.09.2021 | 08:47