Homenatge als germans

Diumenge, 23 de gener de 2022 a les 12.45 h

Prèviament al ball de l’arbre, a la plaça Cal Baldiró, un homenatge als germans. I és que l’entitat no oblida realitzar l’homenatge als qui no van poder l’any passat i aquest any especialment a aquells que han s’han dedicat al poble i a les festes.

En aquesta ocasió serà per Joan Trabal,  David Vallhonrat, Carme Amor, Taio Soler, Jordi Puigdomènech Lafarga, Jordi Braqué Surinach, Joan Betriu i Míriam Albinyana. I a títol pòstu, Vicenç Reynés i Josep Riba Satlari. I com a persona destacada per la seva ajuda incondicional en diferents etapes a la Germandat de Sant Sebastià, Maria Antònia Sellarés.

Durant aquest acte es farà lliurament també d’una placa recordatòria a aquells germans que fa 25 anys que són socis d’aquesta entitat, i també als qui l’any passat no vam poder rebre la placa del 25è any. Els convidem a tots ells a assistir a l’acte. Seran Xavi Argemí i Boldó i Joan Antoni Forte Giménez (2021), i Joan Trabal i Xavi Mundet (2022).

Per altra banda, es farà un sincer i sentit homenatge a l’entitat Amics dels Gegants de Matadepera pel seu 40è aniversari. Ens plau reconèixer a tots i cada un d’ells, qui marcaren les festes d’aquells anys.

A la imatge, l'homenatge als germans a les festes del 2020 (Foto: Miquel Badia).

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Plaça de Cal Baldiró

Plaça de Cal Baldiró - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 28.12.2021 | 09:33