Joan Massotkleiner recita Sagarra

Divendres, 1 de desembre de 2023 a les 19.00 h

En el marc de la temporada d’Arts Escèniques.

La Regidoria de Cultura continua un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música, poesia, i espectacles infantils.

El cinquè espectacle tindrà lloc divendres 1 de desembre a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i es tracta d’“El poema de Nadal”, de Josep Maria de Sagarra, on Joan Massotkleiner i Anna Godoy posen veu i música a aquesta obra mestra que s’ha convertit en un poema emblemàtic, del qual molts catalans se saben de memòria llargs fragments per recitar-los arreu del país per Nadal.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu en aquesta pàgina. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.11.2023 | 20:01