“La Celestina” en titelles tanca la temporada estable

Divendres, 13 de desembre de 2019 a les 20.00 h

La Regidoria de Cultura enllesteix una nova temporada estable d’arts escèniques i música que ha inclòs inclou teatre, música i espectacles de carrer. I per aquest divendres 13 de desembre a les 8 de la tarda i al Casal de Cultura s’oferirà “Teatre d’objectes” amb una versió de “La Celestina” de Fernando de Rojas adaptada per Jaume Policarpo Bodi amb la companyia Bambalina Titelles.

En l'extensa trajectòria de Bambalina Teatre no és difícil encaixar un espectacle com aquest en què es vol apostar per una fórmula artística més essencial deixant en mans de dos intèrprets el difícil repte de representar la famosa tragicomèdia de Calisto i Melibea. Les tècniques i recursos de les titelles i el teatre d'objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l'itinerari artístic de Bambalina.

L’entrada es de 5 €uros. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 10.12.2019 | 12:51