La companyia Moveo a la temporada d'arts escèniques

Diumenge, 9 de desembre de 2018 a les 19:00

El segon cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música que organitza un cop més la Regidoria de Cultura, continua aquest diumenge 9 de desembre a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura amb un espectacle de dansa i teatre físic, que anirà a càrrec de la Companyia Moveo. L'espectacle estava programat inicialment pel dia 2 però la lesió d'una de les ballarines ha obligat a ajornar-lo fins avui. 

La funció té dues parts. Una primera que porta per nom “Conseqüències”, un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment. És un treball irònic i alegre sobre la possibilitat de ser incoherent, arribar tard, estar fora de lloc, i sobre les conseqüències que en resulten. La segona es diu “Dónde estoy cuando soy dos? i es tracta d’una peça amb moviment, treball de text , treball  d’objectes i música en directe.

L'espectacle té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d'entrades per a 3 espectacles, hi ha un invitació per a un quart del mateix cicle. L'oferta no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa al Casal de Cultura i al mateix dia de l'espectacle des d'una hora abans.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 9.10.2018 | 12:15