‘La farmaciola del malalt imaginari’

Diumenge, 6 de novembre de 2022 a les 19.00 h

La Regidoria de Cultura continua el cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. Un nou espectacle tindrà lloc aquest diumenge 6 de novembre a les 7 de la tarda al Casal de Cultura. 

Es tracta de “La farmaciola del malalt imaginari”, de la companyia Terra Teatre, una reescriptura contemporània de la famosa comèdia “El malalt imaginari” de Molière. Ens situem en un futur imaginari on sembla que les relacions afectives i familiars en comptes d’haver-se modernitzat i millorat han tirat enrere en el temps. En aquest futur la gent sembla més superficial i abarrocada que mai. Això si, la tecnologia i la ciència han seguit avançant fins aconseguir una meravellosa fita: La immortalitat. La immortalitat serà l’autèntica malaltia d’aquest futur.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.07.2022 | 11:31