La Temporada Estable ens porta ‘Folkestral’

Diumenge, 26 de febrer de 2023 a les 19.00 h

El concert tindrà lloc al Casal de Cultura.

La Regidoria de Cultura continua un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allargarà fins al mes de juny i que inclou teatre, música, poesia, espectacles infantils i fins i tot circ.

El segon espectacle tindrà lloc diumenge 26 de febrer 7 de la tarda al Casal de Cultura i serà amb el Quartet Brossa, que en la seva versió oberta de Col·lectiu Brossa, emprèn un nou projecte entusiasta i eclèctic que combina el coneixement de la música clàssica amb un alt sentit lúdic i enjogassat. El projecte Folkestral pretén orquestrar de manera folk les melodies que els grans compositors del segle XIX i XX van prendre a la música tradicional. Buscant la inspiració en camps prèviament menystinguts per la música culta, molts compositors van prendre o imitar melodies tradicionals per incorporar-les o adaptar-les a les seves creacions pròpies.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.01.2023 | 10:53