‘Les històries de l’Avi Josep’ a la Temporada Estable

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 20.00 h

La Regidoria de Cultura continua un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. La segona sessió tindrà lloc el divendres 15 d’octubre a les 8 del vespre al Casal de Cultura. Serà amb ‘Les històries de l’Avi Josep’, un musical que neix arran de les converses reals de la Mar i el seu avi Josep. Són històries reals musicades amb cançons originals, l’objectiu del qual és fer arribar als espectadors històries reals per posar sobre la taula temes que no sempre estan en boca de la societat. Creat per Mateu Peramiquel i Mar Puig, compta amb música en directe. 

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon:93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 14.10.2021 | 08:58