‘L’espectacle de Nadal dels sons essencials’

Diumenge, 3 de desembre de 2023 a les 19:00

Últim acte programat de les Arts Escèniques.

La Regidoria de Cultura enllesteix aquest diumenge un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que ha inclòs teatre, música, poesia, i espectacles infantils.

El sisè i darrer espectacle tindrà lloc el diumenge 3 de desembre a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes del Casal de Cultura i es tracta de “L’espectacle de Nadal de sons essencials”, un treball caracteritzat per un seguit de cançons sobre la terra, l’amor, el compromís i l’actualitat en què els instruments de cobla i els de banda conviuen i realcen els elements propis de la nostra tradició musical. Un punt de vista sobre la vida mateixa que en aquest cas s’enfoca amb un repertori Nadalenc.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu en aquesta pàgina. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.09.2023 | 13:10

Enllaços

Vídeo - Àudio