Matadepera acull un campionat mundial d’Scrabble

Dissabte, 2 de desembre de 2017 a les 09.00 h

L’Associació de Jugadors d’Scrabble en Català, el Club Scrabble Palma i Scrabble Matadepera organitzen aquest dissabte 2 de desembre el segon Campionat Mundial d’Scrabble Duplicat en català.

Aquesta segona edició tindrà lloc en doble seu, una continental, a Matadepera, i una altra insular, a Palma de Mallorca. Ambdós espais oferiran una inscripció de fins a quaranta places cadascuna, la qual cosa significaria que, en cas de completar-se, un total de vuitanta jugadors es disputarien el segon ceptre mundial de l’Scrabble duplicat en català.

Tota l’activitat es desenvoluparà de forma simultània en ambdues seus. A les 9:00h tindrà lloc l’acollida, en la qual els jugadors pagaran la quota d’inscripció i rebran tot el material necessari per poder jugar les partides amb totes les garanties de comoditat i excel·lència.

La primera partida acabarà a les 13:30h. La segona començarà en haver dinat, a partir de les 15:30h. El veredicte final i lliurament de premis s’efectuarà a les 19:30h. La classificació final general es generarà amb la mitjana de les posicions obtingudes pels jugadors en les dues partides. 

Quin cost té:

5 €uros (socis) i 7 €uros (no socis)

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.11.2017 | 11:13