‘My mexican bretzel’, al Cicle de Cinema Gaudi

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 19.00 h

La Regidoria de Cultura va començar el passat mes de gener unes sessions de cinema que amb el genèric títol “Cicle de cinema Gaudí” programa mensualment una pel·lícula estrenada recentment a sales comercials, i que compta amb producció o realització catalanes. Promoguda per l’Acadèmia del Cinema Català, és l’únic circuit estable a Catalunya que promou el cinema català arreu del territori.

A Matadepera, la sessió d’aquest mes tindrà lloc aquest divendres 11 de juny (i no el 18 com s'havia anunciat en un principi) a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou. I serà amb la pel·lícula “My Mexican Bretzel”, de la cineasta catalana Núria Giménez Lorang. El film explora el concepte de la memòria a partir d’unes filmacions casolanes enregistrades als anys 50 i 60 del segle passat, trobades i muntades, i seguint una de les frases que apareixen al film: “La mentida és només una altra manera d’explicar la veritat”. Guanyadora del Gaudí a millor documental, millor guió, i millor muntatge.

El preu general de l’entrada és de 4,5 €uros i 3 €uros amb descompte amb Carnet Jove, Carnet de la Biblioteca, Carnet de Família Nombrosa o monoparental o majors de 65 anys. Per tal de seguir estrictament les mesures de compliment de l’Escola de Música, caldrà inscripció prèvia per telèfon (93 730 01 32) o amb un correu a cultura@matadepera.cat. 

Per a més informació, cliqueu sobre el titular de la noticia. 

Quin cost té:

4,5 €uros

Escola de Música Frederic Mompou / Oficines d'Educació

Plaça Sant Jordi, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Nom de contacte: Natàlia Soteras (Directora Escola de Música)
Telèfon:93 730 02 52
Telèfon:93 787 02 00
Adreça electrònica: emmfmompou@gmail.com
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 29.04.2021 | 08:34