ACTE ANUL·LAT"> ACTE ANUL·LAT" />

Nova edició del Music Van Market ACTE ANUL·LAT

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 17.00 h

El risc de pluja torna a ajornar la convoctòria. 

Després d'ajornar-ho el passat mes de maig, Mans Unides Matadepera ha organitzat la sisena edició del "Music Van Market", un esdeveniment solidari que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament aquest divendres 15 de setembre a partir de les 5 de la tarda, amb parades de productes, foodtrucks i un escenari amb música en directe.

El projecte d’enguany al qual es destinaran els fons recollits és per donar suport a la formació de les joves sense estudis de la zona rural de Saaba, a Burkina Faso. Concretament, Mans Unides vol aconseguir finançar un mitjà de transport per a les Religioses de Maria Immaculada, per tal que puguin continuar amb la seva tasca de sensibilització a la zona, consistent en conscienciar les famílies sobre la importància de garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat. La comunitat religiosa treballa a la zona de Saaba des de 2012, promovent la formació de les dones joves i intentant evitar matrimonis forçats i que casin les noies joves. L’import del projecte a finançar és de 30.030€, el 97% del qual anirà a càrrec de Mans Unides i el 3% restant a càrrec d’un soci local.

El "Music Van Market" està pensat per a tota la família i disposa d’espais per a berenar i sopar, a banda dels concerts amb música en directe amb els matadeperencs “The Pacas” i el grup sabadellenc "Luand" que presentaran el seu treball "Sol Ixent".

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Plaça de l'Ajuntament

Plaça de l'Ajuntament - 08230 Matadepera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.09.2023 | 07:57