Nova sessió del CineXic

Diumenge, 25 de febrer de 2024 a les 17.30 h

Les sessions estan obertes a un públic familiar.

Òmnium Cultural i la Regidoria de Cultura continuen el “CineXic”, un cicle que pretén impulsar el cinema infantil en català arreu el territori amb una programació estable de pel·lícules per a tota la família. La selecció de films recull produccions audiovisuals de tota mena, on destaca la creativitat, però també els valors pedagògics. Adreçades a infants d’entre 3 i 12 anys, “CineXic” està present a centenars de ciutats i pobles de Catalunya.

Una nova convocatòria tindrà lloc el diumenge 25 de febrer. I serà amb "L'univers en miniatura de No-No" de Wassim Boutaleb Joutei, Mathieu Auvray. L’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues viuen a Les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades, fins que passa alguna cosa! 

La projecció és a 2/4 de 6 de la tarda a l’Auditori de l’Escola de Música Frederic Mompou i el preu de l’entrada és de 4,50€ (3€ l’entrada reduïda). Les entrades es poden adquirir al web www.entrapolis.com, l'enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Quin cost té:

4,5 €uros (general) // 3 €uros (amb descompte)

Auditori de l'Escola de Música Frederic Mompou

Plaça Sant Jordi, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.01.2024 | 11:14