Segona representació d’”Adreça desconeguda”

Dissabte, 14 de novembre de 2020 a les 20.00 h

La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura continua aquest cap de setmana amb la segona de les representacions de l’obra “Adreça desconeguda” de Kressmann Taylor, que anirà a càrrec dels Amics del Teatre amb Xavier Pujade i Xavi Mampel com a intèrprets, dirigits per Vicenç Pujol i amb l’acompanyament musical del violoncel de Peter Schmidt.

San Francisco (Califòrnia) a principis de l’any 1933. L’amistat fraternal que uneix els dos protagonistes serà posada a prova pel desigs d’un d’ells de tornar a la seva Alemanya natal. Una història escrita sense complaença ni demagògia que descriu la tragèdia íntima i col·lectiva de l’Alemanya nazi.

L’espectable es representarà al Casal de Cultura el dissabte 14 a les 8 del vespre, té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 06.10.2020 | 10:24