Setmana Europea de la Mobilitat

Del 16 al 22 de setembre de 2020 (De 09.00 h a 18.00 h)

Amb el lema "Camina amb nosaltres", la Setmana Europea de la Mobilitat vol fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta, en vehicle elèctric o amb el transport públic per substituir l'ús del motor de combustible fòssil. Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya aquestes jornades amb l'objectiu de promoure uns hàbits més sostenibles, segurs i saludables. La Comissió organitzadora també pretén incentivar la reflexió sobre els canvis possibles en l'espai públic, la millora de la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

La majoria d'accions van dirigides als centres educatius i a la ciutadania en general i, entre les activitats proposades, s'hi troben sortides a peu per reconèixer l'entorn quotidià del municipi, pedalades, tallers pràctics, exposicions i curses esportives. També animen a la implantació d'unitats mòbils de vigilància de la contaminació atmosfèrica, a la creació de videojocs que parlin sobre sostenibilitat, a l'emissió de sèries audiovisuals i a la projecció de documentals.

I en el cas de l'Administració, demanen als ajuntaments, consells comarcals o mancomunitats que s'adhereixin a la Carta Internacional del Caminar.

 

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Adreça:

Diferents indrets de Matadepera.

Darrera actualització: 25.08.2020 | 14:13