‘Si això és un cavall’ amb Maurici Biosca

Diumenge, 8 de novembre de 2020 a les 19.00 h

La temporada estable d’arts escèniques i música programa per aquest diumenge 8 de novembre a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura un nou espectacle. Es tracta de “Si això és un cavall”, un espectacle per a tots els públics, escrit i interpretat per l’actor Maurici Biosca (exmembre de la Cia. Pocaconya i cofundador de la Fundació P. Miranda), que després de deu anys convivint i fent pedagogia entre cavalls lliures, torna als seus orígens per donar-los veu. L'espectacle compta amb l'assessorametn actoral i dramatúrgic d'Òscar Muñoz i Casamada. 

El cavall, com el dofí o l’elefant, és un dels animals més populars i estimat però tot i així, el gran desconeixement que tenim sobre la seva naturalesa fa que el seguim maltractant fent-lo viure entre quatre parets i deixant-lo sortir sempre sota el nostre control i la nostra autoritat. I és que si els cavalls parlessin, ens demanarien que els alliberéssim i ens explicarien moltes coses que de ben segur ens sorprendrien i ens farien reflexionar.

L’espectable té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 06.10.2020 | 09:04