ACTE SUSPÈS Baixada del Pi fins a Cal Baldiró "> ACTE SUSPÈS Baixada del Pi fins a Cal Baldiró " />

ACTE SUSPÈS Baixada del Pi fins a Cal Baldiró

Dissabte, 15 de gener de 2022 a les 22.00 h

A les 10 de la nit, tres petards avisaran del l'inici de la baixada del pi fins la plaça de Cal Baldiró que aquest any es farà amb totes les mesures anti-covid necessàries per tenir una convocatòria ben segura. Des de la Germandat de Sant Sebastià es vol que, com en anys anteriors, s'incorporin noies i dones per a que es sumin a la baixada. La Junta demana que tothom tingui una especial cura de deixar l'espai natural net de deixalles així com que es retirin els vehicles estacionats en aquest itinerari per evitar ratllades i altres problemes en el moment de baixar el pi. El pi es baixarà pels següents carrers: Gaietà Vallès, Sant Miquel, Jaume Español, Plaça Sant Jordi (on es cantarà el Virolai), Sant Llorenç, Sant Joan, Carretera de Terrassa, Sant Isidre i Plaça de Cal Baldiró. Un any més, es comptarà amb la generositat de la gent de La Granja que obsequiaran els portadors del pi amb cervesa (fins acabar existències). 

A l’entrar al carrer Sant Joan, i com d'altres ocasions, es tornarà a gaudir de la música popular creada especialment per corejar l’arribada del pi a la plaça amb la Banda de Matadepera que amb la Colla del Pi i els Grallers de Matadepera completaran la festa. El mestre Sergi Cuenca va composar "La Melodia del Pi" que acompanyarà aquests moments d’alegria col·lectiva.

I tot seguit, la festa continuarà amb l'Orquestra Di-versiones, formada per un grup d’amics “amb l’objectiu de passar-ho bé i fer-ho passar bé”. Tal com ells es descriuen... “la pitjor banda de versions de la història però, tot i això, allà on va ho peta”.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Adreça:

Pedrera de l'Angelet (carrer Gaietà Vallès)

Darrera actualització: 12.01.2022 | 08:05