Taller d’educació ambiental amb abelles

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 17.30 h

La Biblioteca Àngel Guimerà i l’Associació Gestió Natural organitzen per aquest dimecres 26 d’octubre un taller d’educació ambiental titulat “Abelles i insectes pol·linitzador – Construcció d’Hotels d’Insectes”. La sessió tindrà lloc a 2/4 de 6 de la tarda al Casal de Cultura.

Es tracta d’una activitat que consta de dues parts. En primer lloc, una presentació audiovisual sobre les abelles, els insectes i els invertebrats en general, com diferenciar-los, la seva importància en la vida del planeta, el seu impacte (desconegut) en l'economia mundial, etc.  A continuació, es proporciona per grup un kit, eines i materials per muntar un hotel d’insectes que es construeix en equip, de forma pràctica i participativa. Els hotels d’insectes resultants es col·locaran més tard al municipi.

L’activitat està adreçada a un públic familiar amb nens d’educació primària, alumnes d’ESO i batxillerat i adults. Un màxim de 20 persones, amb 2 grups de 10 participants cadascú perquè cada grup faci un hotel d’insectes mitjà. Cal inscripció prèvia a la biblioteca.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.09.2022 | 13:16