Teatre al Casal: ‘Terra de voltors’

Diumenge, 11 d'abril de 2021 a les 19.00 h

La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura programa per aquest diumenge 11 d’abril a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura un nou espectacle. Es tracta de ‘Terra de voltors’, adaptació teatral de “Dos taüts negres i dos blancs” de Pep Coll.

Basada en un fet real, explica la història de dos masovers, (un matrimoni i les seves dues filles) que van ser brutalment assassinats a la masia de Laortó a la Vall de Carreu (Pallars Jussà) el 1943. En una època en què calia donar una imatge d’una nueva España, un crim múltiple colpeja un territori i destapa les misèries d’institucions i persones. Un drama rural, amb tocs de thriller, amb rerefons de postguerra, on cinc intèrprets es desdoblaran en vint personatges per a endinsar-nos en un passat que sembla perpetuar els seus errors al llarg dels temps.

L’espectacle té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Podeu veure un tràiler de l'obra clicant sobre el titular. 

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon:93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 08.01.2021 | 13:10