‘The Hanfris Quartet’ a la Temporada Estable

Divendres, 4 de març de 2022 a les 20.00 h

La Regidoria de Cultura continua el cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins aquest maig i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. La tercera sessió tindrà lloc el divendres 4 de març a les 8 del vespre al Casal de Cultura

En aquesta ocasió actuaran ‘The Hanfris Quartet’, un grup vocal masculí format el 2009 i quatre vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa i carregada amb grans dosis d’humor. El concepte d’espectacle arrenca de l’estil de la música de barberia i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta on es presenten versions de cançons de rock & roll, estàndards del jazz, swing, musicals, bandes sonores de pel·lícules, pop, rumba catalana i peces pròpies de l’estil.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.01.2022 | 11:25