Últim dia de l'exposició fotogràfica de Dasquens

Dissabte, 19 de novembre de 2022 a les 11.00 h

El Casal de Cultura acull fins aquest dissabte una exposició fotogràfica de Quim Dasquens anomenada “Isiyoonekana” (‘invisible’ en Swahili) que s'ha pogut veure des del passat dia 9 de dilluns a divendres de 6 de la tarda a 9 del vespre i els dissabtes d’11 a 1 del migdia.

El recull l’ha fet Dasquens en els seus viatges arreu del món, posant la seva mirada sobre les persones, principalment dones, i les seves activitats per a sobreviure. “Es parla molt dels drets de les persones per ser lliures, a una vida digna, a la igualtat”, ha declarat, “però el significat d’aquestes paraules és molt diferent arreu i, si a més et dona, tot es complica”.

Quim Dasquens és un fotògraf especialitzat en fotografia de viatges i és organitzador de viatges fotogràfics i tallers, que s'autodefineix com a fotògraf de la natura per vocació. La seva experiència professional, però, s'estén a molts altres camps com són el disseny gràfic, la creació de marques, i la formació en fotografia. Ha exposat en diversos espais del nostre país, de l'estat i també a diversos països europeus.

A la imatge, un dels treballs de Dasquens. 

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.09.2022 | 11:40

Imatges