Últim dia per presentar-se al concurs de fotos del calendari

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 14.00 h

La Regidoria de Participació Ciutadana ha convocat un concurs de fotografies per al calendari de Matadepera corresponent al 2021. La temàtica haurà de ser imatges del patrimoni natural del poble, se’n podran presentar les que es desitgin, en blanc i negre o color, en format horitzontal, i a 300 dpi de resolució a mida real ( 32 cm d’ample x 24 cms d’alçada).  Les imatges es podran enviar fins aquest 6 de novembre a matadepera@matadepera.cat, i un jurat, integrat per components de la Regidoria de Cultura, la Regidoria de Comunicació i el fotògraf matadeperenc Miquel Badia, triarà les millors, d’un mateix autor o de diversos. El veredicte serà inapel·lable.  

La col·lecció guanyadora de fotografies serà utilitzada per il·lustrar el calendari del 2021 editat per l’Ajuntament de Matadepera, i els seus propietaris hauran de cedir l’ús de les imatges i els noms per acreditar-ne l’autoria.

A la dreta, una de les imatges que integren el calendari d'aquest any, amb una fotografia antiga del poble i una altra actual, fet al mateix lloc (Foto: Miquel Badia). 

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Adreça:

matadepera@matadera.cat

Darrera actualització: 19.10.2020 | 09:05