Un Cyrano ben peculiar al Casal de Cultura

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 20.00 h

La Regidoria de Cultura continua el cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. Un nou espectacle tindrà lloc aquest divendres 21 d’octubre a les 8 del vespre al Casal de Cultura. 

Es tracta de “Cyr@no” adaptació d’Òscar Garcia de l’obra “Cyrano de Bergerac” d'Edmond Rostand, amb la companyia Qollunaka Teatre i on s’ha fet una versió totalment nova i adaptada als nostres dies, traslladant la història al món periodístic. L’obra inclou projeccions audiovisuals en directe, un recull de grans poesies catalanes de tots els temps fet pel matadeperenc Ferran Peiró; així com una banda sonora creada i interpretada pel pianista i compositor Pol Oñate i elements coreogràfics, obra de la coreògrafa Anna Alcázar.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.07.2022 | 11:31