Un espectacle poèticomusical de Pau Riba

Diumenge, 13 de novembre de 2022 a les 19.00 h

La Regidoria de Cultura continua el cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. Un nou espectacle tindrà lloc aquest diumenge 13 de novembre a les 7 de la tarda al Casal de Cultura. 

Es tracta de “Segona  Florada”, un espectacle poeticomusical de l’Orquesta Fireluche i l’enyorat poeta i músic Pau Riba. Després de la publicació d’”Ataràxia” l’any 2019 juntament amb Pau Riba, l’Orquesta Fireluche presenta la seva continuació natural: “Segona florada”. Un disc on les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular.

Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.07.2022 | 11:48