Un tribut a la cultura rock

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 20.00 h

La Regidoria de Cultura continua el cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al desembre i que inclou teatre, música, poesia i espectacles infantils. Un nou espectacle tindrà lloc aquest divendres 18 de novembre a les 8 del vespre al Casal de Cultura. 

Es tracta de Barcelona Rock Strings que fa un tribut a la cultura rock reinterpretant les cançons de grups com Led Zeppelin, AC/DC, Queen, Iron Maiden, Guns’n’Roses, o Metallica. L’objectiu és tornar a viure d’una manera única i a través d’uns arranjaments propis aquesta època daurada de la música a mans d’un quintet de corda. Una formació que treu el màxim dels instruments clàssics per combinar l’energia i l’expressivitat del rock amb la delicadesa i excel·lència de la música clàssica.

El preu de l’entrada és de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu clicant el titular. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Quin cost té:

5 €uros

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.07.2022 | 11:50