Una nova oportunitat per descobrir el Radioteatre

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 19.00 h

Matadepera Ràdio organitza pel dijous 17 de setembre a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura una representació de Radioateatre, a l’estil de les que es duen a terme cada darrer dimecres de mes a l'emissora municipal. L'espectacle, obert a tothom, permetrà acostar-se a l'esperit d'aquest gènere radiofònic tan popular dècades enrere.

Per aquesta sessió s’oferirà “El crèdit”, de Jordi Galceran, obra que, juntament amb “El mètode Gronholm” i “Paraules encadenades”, són les més conegudes del guionista, traductor i dramaturg barceloní Jordi Galceran. “El crèdit” és una obra molt del moment però també, “de tot moment”. Estrenada l’any 2013, en el període més àlgid de la crisi econòmica, no deixa de ser una comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació, i la fragilitat de les relacions humanes. Amb molts punts de contacte amb “El mètode Gronholm”, és, en paraules de Sergi Belbel, una radiografia contundent i precisa de les limitacions del sistema capitalista. Comptarà amb les interpretacions de Nil López i Ricard Martínez, la presentació de l’Albert Beorlegui i la direcció de Maria  Glòria Farrés.

A la imatge, el Radioteatre que va tenir lloc al gener del 2019 amb l’obra “La vida perdurable”, i que van protagonitzar Nil López i Maria Glòria Farrés. A la imatge, amb Víctor Hernando al control, i Albert Beorlegui, a la presentació.

Quin cost té:

Activitat gratuïta

Casal de Cultura

Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 01 32
Adreça electrònica: cultura@matadepera.cat
Horari:  
De 8:30 a 20:30 ininterrompudament
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 05.03.2020 | 12:29