13è torneig hockey solidari

Diumenge, 5 de març de 2023

Ja s’han anunciat els beneficiaris d’aquest any.  

Les instal·lacions del Club Egara acolliran el dissabte 4 de juny i a partir de les 10 del matí, una nova edició, la que fa tretze, del Torneig Hockey Solidari. I aquesta setmana ha donat a conèixer on anirà la recaptació del torneig, que estarà dedicada a l’esport inclusiu i a l’atenció sanitària.

Així s’hi destinaran recursos al “Club esportiu inclusiu GOEL 2023" de la Fundació Privada GOEL, un projecte per impulsar l'esport com a eina educativa i de prevenció de conductes de risc; “Esport i Educació" de Càritas Terrassa, un projecte de reforç educatiu que pretén estimular l'aprenentatge, potenciar les capacitats personals, augmentar l’autoestima i la socialització i l’autonomia; "Atenció al pacient amb HCL" de l’Asociación Todos contra la Histiocitosis, un projecte terrassenc que col·labora amb les accions de l’Hospital de Sant Joan de Déu per avançar en la recerca d’aquesta malaltia minoritària; “Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants” de Pont Solidari al Món, un projecte de suport econòmic per poder disposar un cop per setmana d'un pediatre per atendre la patologia infantil tan prevalent a Nepal.

El Torneig de Hockey Solidari escull també tres projectes presentats per associacions i col·lectius que treballin en iniciatives que tinguin els nens i nenes de Terrassa o Matadepera d'entre 0 i 16 anys com a protagonistes, així com un d'ajuda al Tercer Món. Tots ells es presentaran en un acte públic i obert a tothom que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de març a les 10 del matí al Club Egara.

Un referent de la solidaritat

L'Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88 Hoquei, Línia 22, Club Deportiu Terrassa Hockey, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club.

Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig solidari que, inicialment, es va centrar en el hockey, que sempre ha estat l’esport principal. En successives edicions, però, es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives. En l’actualitat s’hi duen a terme competicions de hockey, pàdel i tennis, a més d’una cursa i una caminada, i en cadascuna de les edicions s’afegeixen altres activitats com el fitness o l’aeròbic.

L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los a aquells que més ho necessiten. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, essent el focus central els infants i adolescents de Terrassa i Matadepera.

Darrera actualització: 6.03.2023 | 09:52