19è Torneig Memorial Robert Espí

Dijous, 11 de maig de 2023

Més de 300 nens omplen el Camp Municipal d’Hoquei

Un any més, el Matadepera 88 Hoquei va organitzar una nova edició del Torneig Memorial Robert Espí, que porta el nom de qui va ser president del club en els seus inicis, Robert Espí, i que enguany ha arribat a la seva dinovena edició. El Camp Municipal de Matadepera va ser el punt de trobada d’aquesta competició que va tenir lloc el passat dissabte al matí.

Més de 300 jugadors amb edats compreses entre els 4 i els 7 anys (categories d’iniciació i prebenjamí 3x3) hi van participar, enguany de 53 equips de 9 diferents clubs catalans: FC Barcelona, Catalònia HC, Castelldefels HC, Atlètic Terrassa HC, Club Egara, CH Sant Andreu, CD Terrassa Hockey, RC Sitges Hockey i els organitzadors, el Matadepera 88 Hoquei.

El torneig serveix per reunir als jugadors més joves dels clubs, que gairebé no entren en competició, i oferir-los una experiència única. Oscar Espí, fill de l'expresident, va lliurar als participants les medalles de participació en el Torneig, així com l’alcalde de Matadepera, Nil López, el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, els expresidents del Matadepera Rafael Claret, Pep Riera i Ton Pons, i l'exregidor d’Esports, Quico Sala, que ha estat vinculat a l’entitat des dels seus inicis.

A les imatges, tres moments de la competició del passat dissabte (Fotos: M88H).

Darrera actualització: 15.04.2024 | 10:58

Imatges