1er Torneig de Tennis contra el càncer infantil

Dimarts, 3 d'octubre de 2023 a les 13:35

Va tenir lloc a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey.

Les pistes de tennis del CD Terrassa Hockey van acollir el passat 23 de setembre el 1r Torneig de Tennis Contra el Càncer Infantil, una matinal esportiva en què més de 60 jugadors i jugadores van unir-se per una causa noble. Els beneficis d'aquest torneig es destinaran íntegrament a l'Associació de Familiars de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), una entitat que ofereix suport essencial a les famílies afectades pel càncer infantil.

Durant la jornada, que va tenir una gran afluència de públic, es van dur a terme diverses activitats de recaptació de fons, incloent-hi la venda de crispetes, pastissos, polseres i marxandatge. A més, es van rebre generoses donacions de persones sensibles a aquesta causa. Gràcies a tota aquesta solidaritat, es va aconseguir una xifra de més de 800€, que seran destinats íntegrament a l'associació per continuar amb la seva important tasca.

El CD Terrassa Hockey expressa el seu agraïment a tots els participants, voluntaris i col·laboradors que van fer possible aquest esdeveniment. “Amb l'èxit d'aquest primer torneig”, han apuntat fons del club, “el CD Terrassa Hockey ja està planejant noves edicions, amb l'esperança de superar aquesta xifra de fons recaptats i continuar donant suport a la iniciativa de l’AFANOC”.

A la imatge, foto de família dels participants (Foto: CDTH).

Darrera actualització: 03.10.2023 | 13:19