2.000 llanternes a les ADFs de Catalunya

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 06:55

Pell Products i la Fundació cedeixen aquest material.

Peli Products i la Fundació Patrimoni Natural de Matadepera van formalitzar la setmana passada la donació de més de 2.000 llanternes professionals en agraïment a les tasques realitzades com a voluntariat de les Agrupacions de Defensa Forestal d’arreu del país.  

L’acte de donació, que va tenir lloc al Parc de Bombers i ADFs de Matadepera, va comptar amb la presència del Sales Manager South Europe de Peli Products, Ignasi Pérez, i el president del Secretariat de Federacions d’ADFS de Catalunya, Xavier Jovés, en representació de totes les ADFs, per agrair la donació. Joan Trenchs i Jordi Puigdomenech hi van estar també presents en nom de la Fundació.

Les llanternes professionals LED donades per Peli Products a través de la Fundació Patrimoni Natural de Matadepera, són una eina de treball molt útil pels actuants en emergències, ja que son compactes, lleugeres i aptes per treballs en atmosfera explosiva. Per motius comercials es deixaran de fabricar i l’empresa va decidir cedir l’excedent d’estoc que disposava optant per donar-les a qui les aprofités. En aquest sentit Peli Products va escollir fer una donació de 20.000 unitats als cossos de bombers de Grècia, que estan passant per grans dificultats i també els va cridar l’atenció el cas de les ADFs, que es gestionen amb petites subvencions i treballen amb personal 100% voluntari en la prevenció i extinció d’incendis forestals.

La Fundació Patrimoni Natural de Matadepera és una iniciativa publicoprivada, que treballa per a la preservació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Matadepera; així com per millorar la seguretat contra riscos naturals, incendis i emergències. La iniciativa agrupa diversos patrons del món privat, així com l’Ajuntament de Matadepera, l’Associació de Bombers Voluntaris de la Generalitat (Matadepera), l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Matadepera i l’Associació del Grup d’Intervenció de l’ADF de Matadepera.

A la dreta, un moment de la formalització de l’acte de donació.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 17:16