2.059 quilos menys de deixalles al poble

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 07:00

Hi han participat diversos col·lectius i particulars.

Un any més Matadepera s’ha afegit al “Let’s clean up Europe”, unes jornades de conscienciació per mantenir els entorns naturals nets i lliures de deixalles i residus que han arribat a la seva desena edició, i que en aquesta ocasió van tenir lloc el passat cap de setmana. Amb més d’un centenar de participants, s’han recollit un total de 2.059 quilos de deixalles, una tona menys que l’any passat.

Com ja ha passat en d’altres anys, la Brigada d’Obres i la Fundació Patrimoni Natural (de la que tant ADFGIAM, que també en formen partt), van coordinar l'operació, on hi han col·laborat les escoles (GinestaTorredemerMontcau-La Mola), així com també el Casal de la Gent Gran, la Societat de Caçadors, i l’Agermanament Matadepera-Mariapfarr. Enguany també s’hi han afegit a la iniciativa diverses formacions polítiques: Junts per Matadepera, Esquerra Republicana de Catalunya, Suma’t i Som-hi.

Les zones escollides aquest any per netejar han estat la Riera de les Arenes (parc i zones verdes al costat de l’Escola Joan Torredemer, Drac Parc, i Pavelló, entre d’altres), Can Torres, La Barata, Parc de la Muntanyeta, i el Pont de l’Olivera fins a Can Torrella.  

Adjunt a la notícia, recull de fotografies d’aquest nova edició del “Let’s Clean Up Europe” (Fotos: Miquel Badia i Societat de Caçadors).

Darrera actualització: 09.05.2023 | 10:12