El 'Documental del mes' projecta 'Bobbi Jene'

Dimarts, 19 de març de 2019 a les 01:15

La sessió tindrà lloc aquest dimarts a 2/4 de 8 del vespre al Casal de Cultura. 

La  Regidoria de Cultura  continua una nova temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival   DocsBarcelona   que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. Les sessions tenen lloc al Casal de Cultura a 2/4 de 8 del vespre. La sessió d’aquest març tindrà lloc el dimarts 19 i en ella es projectarà ‘Bobbi Jene’

Producció danesa dirigida l’any 2017 per Elvira Lind, ‘Bobbi Jene’ ens parla d’aquesta prestigiosa ballarina, que després de 10 anys d’èxit i fama a Israel, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Als 30 anys, i bojament enamorada d’un jove ballarí israelià, haurà d’afrontar les conseqüències de deixar l’estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai.

Assistim a la lluita d’una dona per a la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques.

Darrera actualització: 19.03.2019 | 08:56