Comencen les preinscripcions a la Ralet Ralet

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 01:15

El termini s’obre aquest dilluns 13 i s’allarga fins al 24 de maig

Aquest dilluns 13 de maig comença el termini per fer la preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet, un període que s’estendrà fins el 24 de maig. Les sol·licituds i la documentació necessàries s’haurà de presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a l’edifici de l’Ajuntament, de 8:15 a 14h i també els dimecres de 16 a 19h. Per accedir a la Ralet Ralet, cal tenir en compte que l’edat mínima que han de tenir els infants és de 16 setmanes el dia 9 de setembre de 2019.

Tota la informació sobre el procés i el funcionament del centre, així com la normativa reguladora, les vacants, el calendari de preinscripció, els formularis, les llistes de barem i d’alumnat admès així com el procés de matricula enguany estan publicats al tauler d’edictes electrònic de l’Ajuntament de Matadepera E-TAULER accessible des de l’adreça que trobareu clicant el titular de la notícia. 

El calendari

Un cop presentada la preinscripció, les llistes provisionals amb la puntuació de barem es publicaran al taulell d’edictes electrònic abans del 4 de juny, obrint un període de reclamacions entre els dies 5 i 7. En cas que sigui necessari un sorteig de places, aquest es realitzarà el dia 14 de juny a l’ajuntament (l’hora es publicarà amb les llistes provisionals de barem). Les llistes definitives d’admesos es publicaran abans del 18 de juny, i la matriculació s’haurà de formalitzar entre el 19 i el 26 de juny (ambdós inclosos).

Darrera actualització: 03.05.2019 | 10:52