Campionat de Golf de Festa Major

Dimarts, 10 de setembre de 2019 a les 14:20

Va tenir lloc els dies 31 d’agost i 1 de setembre

Com és tradició de cada any, el Camp de Golf Municipal va acollir el darrer cap de setmana del mes d’agost el Campionat de Festa Major, que, en modalitat individual Stablerford hcp es va jugar a 18 forats. Una vuitantena de jugadors hi van participar.  

Divendres i dissabte les sortides van ser esglaonades en grups de tres jugadors i a partir de les 9 del matí. Diumenge tothom va sortir a Shot Gun també a les 9. Diumenge a la tarda es va fer el lliurament de trofeus per als guanyadors amb sorteig  dels obsequis cedits pels col·laboradors, en un acte que va comptar amb el regidor d’Esports, Albert Recasens i la regidora de Benestar Social, Ensenyament, Sanitat i Festes Carme Querol.

Els guanyadors van ser: Encarna Corral Gallardo i Tessa Llimargas (handicap inferior femení); Xavier Mateu Palau i Àngel Rodríguez Liñan (handicap inferior masculí); Montse Turu Segura i Maria Teresa Sorrosal Navarra (handicap superior femení); Miquel Villalonga Guitart i Francisco Vallespí Saldaña (handicap superior masculí); Miquel Cortada Rius (Sènior indistint); Laura Albiñana Torné (Benjamí / Aleví indistint); Àlex Albiñana Torné (Infantil / Cadet indistint); Blanca Yagüe Cuadros (1er classificat scratch indistint); Ramon Martí Bonet (premi aproximació Forat 7 en categoria masculina).

Darrera actualització: 06.09.2019 | 13:01

Imatges