Torna el cicle de xerrades Matadesphera

Dimecres, 11 de setembre de 2019 a les 17:25

Es presentarà en una conferència aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre al Casal de Cultura. 

Matadesphera, la iniciativa que pretén crear reflexions i proposta d’accions que millorin la sostenibilitat de Matadepera, torna aquest 12 de setembre. I ho farà amb un nou cicle de xerrades on s’han plantejat quatre àrees de treball: el reciclatge, la mobilitat verda i segura, l’energia i la Riera.

La presentació consistirà en una xerrada, que anirà a càrrec de Santi Sabaté, un dels impulsors del projecte Matadesphera i que amb el títol “Davant el canvi climàtic, anem per feina”, plantejarà una reflexió sobre el que s’ha treballat, amb les diverses intervencions que s’han fet al poble i exposarà els reptes que tenim com a societat per tal de frenar el canvi climàtic. Aquest acte inaugural, obert a tothom, tindrà lloc el 12 de setembre a 2/4 de 8 de la tarda al Casal de Cultura

Amb el lema “Anem per feina”, els impulsors del cicle volen aportar coneixement i dur a terme accions pràctiques col·lectives que, a banda de reflexionar i conscienciar la població sobre la importància d’adoptar hàbits més sostenibles per intentar frenar el canvi climàtic, també responguin a les preocupacions que van anar sorgint als diàlegs plantejats durant el primer cicle. Per fer-ho, comptaran amb la participació de les escoles del municipi, així com diverses entitats i col·lectius que també s’han compromès a participar-hi.

A la imatge, el cartell de la conferència. A sota, fotografia de l'acte de comiat del primer cicle de xerrades, que va tenir lloc a l'Institut de Matadepera el passat gener. 

Darrera actualització: 10.09.2019 | 13:19