Noves sessions dels contes del Drac a la Biblioteca

Dissabte, 30 de novembre de 2019 a les 06:45

Recentment hi ha hagut dues sessions més pels més petits.

L’espai de narració de contes i històries de petit format de la Biblioteca Àngel Guimerà està conduit per les mateixes bibliotecàries, i la idea és gaudir imaginant, escoltant i jugant amb els contes i les històries en família. L’activitat està recomanada per a infants de 0 a 3 anys i de 3 a 7 anys, i es va iniciar el curs passat. Aquests darrers dies hi ha hagut dues noves sessions.

El passat divendres 22, el Drac va voler fer riure amb personatges tan entranyables com el gos que es pensava que es deia No, de la Marta Altés, el cocodril Finn Herman,  o la talpeta que aquest any celebra que fa 25 anys que va treure el cap d’aquella muntanya de terra i li va passar allò en el cap. La propera sessió per a famílies amb infants de 3 a 7 anys serà el divendres 20 de desembre.

Dies més tard, el dimarts 26 de novembre, el Drac Petit devia saber que la setmana anterior es commemorava Santa Cecília, patrona de la música, perquè va preparar una sessió de contes que cantaven. La propera trobada dels Contes del Drac Petit (de 0 a 3 anys) serà el dimarts 10 de desembre, sempre a les 5 de la tarda a l’Espai de Petits Lectors de la Biblioteca.

A la dreta, sengles imatges de les sessions que han tingut recentment (Fotos: Biblioteca Àngel Guimerà).

Darrera actualització: 29.11.2019 | 08:53

Imatges

.