Arriba el primer plat fort de les festes

Dissabte, 11 de gener de 2020 a les 14:10

La Baixada del Pi culmina aquest primer dissabte de les festes

Amb temperatures que s'esperen ben fredes, arriba aquesta nit de dissabte el primer plat fort de les festes: la Baixada del Pi. El lloc de trobada serà com cada any, el bosc de la Pedrera de l'Angelet, al final de carrer Gaietà Vallès (Can Prat) a quarts de vuit del vespre. Es trobaran els focs encesos i amb un gran ambient de festa, se soparà, i s'agafaran forces per baixar el pi. Es prega que tothom tingui especial cura de deixar l'espai natural net de deixalles. 

A les 10 de la nit, tres petards avisaran del l'inici de la baixada del pi fins la plaça de Cal Baldiró. Des de la Germandat de Sant Sebastià  es vol que les festes sigui totalment inclusives i que evolucionin amb el temps. És per això que aquest any es convida a noies i dones per a que es sumin a la baixada. La Junta demana que tothom tingui una especial cura de deixar l'espai natural net de deixalles així com que es retirin els vehicles estacionats en aquest itinerari per evitar ratllades i altres problemes en el moment de baixar el pi. El pi es baixarà pels següents carrers: Gaietà Vallès, Sant Miquel, Jaume Español, Plaça Sant Jordi, Sant Llorenç, Sant Joan, Carretera de Terrassa, Sant Isidre i Plaça de Cal Baldiró.

A l’entrar al carrer Sant Joan, i com d'altres ocasions, es tornarà a gaudir de la música popular creada especialment per corejar l’arribada del pi a la plaça. El mestre Sergi Cuenca va composar aquesta melodia que acompanyarà aquests moments d’alegria col·lectiva. I llavors, i fins a la matinada, festa a la mateixa plaça amb la música del DJ matadeperenc Jordi Gavarró.

Més informació sobre aquests i els altres actes del matí la trobareu al banner específic en aquesta mateixa web i també a l'agenda d'activitats.

Darrera actualització: 09.01.2020 | 15:31