Campionat de Golf de Sant Sebastià

Diumenge, 26 de gener de 2020 a les 16:55

Va tenir lloc el cap de setmana dels dies 11 i 12 de gener.

Les instal·lacions del Camp de Golf Municipal van acollir el primer cap de setmana de les Festes de Sant Sebastià el primer torneig de l’any, un campionat obert on dissabte i diumenge indistintament, els participants van jugar en la modalitat Stableford Individual 18 forats. Com és habitual, es va fer una parada a l’acabar la primer volta per fer un bon esmorzar, per tot seguir continuar amb la competició.

Els guanyadors d’aquest any han estat Àngels Lario Casabayó (primera classificada handicap inferior femení); Marta Pérez Isern (primera classificada handicap superior femení); Joan Cortada Ríus (primer classificat handicap inferior masculí); Miquel Armengol Sucarrats (primer classificat handicap superior masculí); Guillermo Albacar Obeso (primer classificat handicap individual infantil / cadet); i Josep Riba Cabana (primer classificat scratch indistint).  

Com és tradició de cada any, la Germandat de Sant Sebastià va obsequiar als participants amb un arbret per plantar, símbol de les festes.

El proper torneig serà el de Carnestoltes i tindrà lloc el proper 16 de febrer.

Darrera actualització: 23.01.2020 | 09:08