Matadepera contra el coronavirus. Dia 68

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 06:45

Ocupació i Promoció Econòmica amplien opcions.

Els canvis dràstics laborals i econòmics que ha generat la situació d’emergència sanitària han impulsat al Servei d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament a  continuar no només la borsa de treball sinó també realitzar tutories d’orientació laboral.

La borsa de treball Xaloc permet accedir i inscriure’s a totes les ofertes de treball que es van publicant des dels diferents Serveis Locals d’Ocupació adscrits a la Diputació de Barcelona (inclòs el Servei d’Inserció Laboral i Ocupació de Matadepera), a través de la seva pàgina web. Per tal de poder constar com a persona candidata de la borsa de treball cal inscriure’s des del Servei que, a caua de la pandèmia s’està fent a distància.

Per altra banda, l’orientació laboral ofereix un assessorament durant el procés de cerca de feina, dirigida per personal qualificat per a dur-ho a terme. Aquesta guia posa a l’abat  eines per analitzar totes les variables que poden estar influint en el camí individual de cerca de feina, bé des del context del mercat laboral, els recursos propis dels quals es disposa o el perfil professional.

Els interessats en inscriure’s a la borsa de treball o rebre orientació laboral en línia, cal que es posin en contacte per correu electrònic amb la tècnica d’orientació laboral d’aquest servei, Trini González gonzalezvt@ccvoc.cat, indicant quina d’aquestes opcions t’interessa, per sol·licitar aquesta inscripció.

Per accedir a més informació us podeu adreçar als documents i enllaços que trobareu a la dreta d'aquesta pàgina. 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 13:24