Obres a la carretera de Talamanca

Dijous, 3 de setembre de 2020 a les 15:00

Els treballs continuaran durant tot el mes de setembre.

La Diputació de Barcelona segueix treballant en la millora de la BV-1221, la carretera que connecta Terrassa amb Talamanca i que passa per Matadepera. Avui, s'ha creat un pas alternatiu senyalitzat amb cons a l'alçada de la rotonda del Garrofer, una acció que es repetirà durant tot el mes de setembre en els diferents punts d'actuació al llarg de la via.

Les obres tenen l'objectiu de reduir l'accidentalitat i estan previstes per a cinc mesos. Tindran un cost de més d'un milió d'euros, dels quals, al voltant de 83.000 són l'aportació municipal de l'Ajuntament de Matadepera mitjantçant un conveni amb la Diputació. Ja s'ha realitzat la millora de l'accés a les instal·lacions del CD Terrassa Hoquei, amb un illot central en l'aparcament, un refugi per a vianants i vorades als laterals. El projecte també preveu un nou illot central en la segona entrada de Les Pedritxes que ajudarà a reduir la velocitat de circulació en aquest punt de la carretera i permetrà el pas segur de vianants cap a la Deixalleria, la riera o la urbanització de Cavall Bernat.

Durant la resta del mes, els treballs de construcció se centraran en l'asfaltat de diferents espais, la instal·lació de la senyalització, la implementació de barreres metàl·liques i la pintura final. Els talls de carretera seran freqüents però, segons l'empresa encarregada de les obres, garantiran el pas alternatiu de vehicles regulat per operaris.

A la columna de la dreta, fotografies dels treballs a la carretera de Talamanca, avui, 3 de setembre. (Autor: Miquel Badia)

Darrera actualització: 03.09.2020 | 13:28

Imatges

Obres carretera Talamanca