Torna “Operació Nen de Nadal”

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 06:20

L'any passat Matadepera hi va contribuir amb més de 200 caixes. 

L’organització Samaritan’s Purse i l’ONG cristiana Decisión Espanya han tornat a organitzar aquest any la campanya “Operació Nen de Nadal”. La campanya pretén recollir regals per repartir-los als nens i nenes més necessitats de diverses zones d’Àfrica i consisteix en dipositar en una caixa de sabates joguines com nines, camions, peluixos, cotxets, una pilota, o material escolar i material d’higiene, així com un donatiu de 7,00 euros que ens ajuda a fer arribar les capsetes als nens. No s’han d’incloure aliments, medicines ni cap objecte relacionat amb la violència.

Les capses ja es poden dipositar al Casal de la Gent Gran fins al proper 27 de novembre, tot i que aquest any també se’n poden fer on line a través del web www.operacionninodelanavidad.org.

L’any passat es van recollir a Matadepera 207 caixes procedents de particulars però també de les escoles Ginesta, Montcau-La MolaJoan Torredemer, i del Casal de la Gent Gran. Arreu de l’estat, es van recollir 48.006 capses. Per a més informació, vegeu el document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

A la dreta, les caixes que es van recollir a l'Escola Montcau La Mola i al Joan Torredemer, l'any passat. 

Darrera actualització: 09.11.2020 | 13:49