Visita de SSMM els Reis d'Orient

Dimarts, 5 de gener de 2021 a les 13:20

A causa de la pandèmia, ha calgut fer reserva prèvia de les visites. 

Tot i que aquest any la circulació nocturna estarà restringida, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient no voldran faltar a la seva cita anual i han anunciat que aquest  dia 5 de gener instal·laran el seu campament a la plaça de les Acàcies, per tal que tothom els pugui anar a visitar i veure com, juntament amb tots els patges, organitzen els darrers preparatius per a la nit més màgica de l’any.

Aquesta serà una experiència ben diferent i mai vista, però, per tal d’organitzar les visites i garantir la seguretat de tothom, ha calgut reservar plaça. Les inscripcions ja estan tancades però si hi ha interessats d'última hora, es poden adreçar al Casal de Cultura (93 730 01 32) on s'intentarà, sense que es pugui garantir, que es puguin encabir la visita. 

Durant la visita de la Missatgera i el campament de Ses Majestats, la Comissió de Reis de Matadepera s’encarregarà de garantir que es compleixin tots els protocols de seguretat. Cal recordar, però que és imprescindible que tothom actuï amb responsabilitat, respectant les distàncies de seguretat i portar la mascareta en tot moment.

Taller per decorar una corona reial

La comissió @reismtdp proposa un taller per decorar una corona i portar-la al Campament Reial. Trobareu la plantilla per descarregar-vos la corona a l'enllaç de la dreta d'aquesta pàgina. 

Darrera actualització: 05.01.2021 | 13:48