Primera nevada de l’any a La Mola

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 13:20

El dia de Reis el centre del poble va enregistrar -2’8 graus

A l’espera que a les properes hores les temperatures baixin encara més i que la cota de neu se situï a pocs centenars de metres sobre el nivell del mar, aquest dijous hem tingut una primera nevada al cim de la Mola, al monestir de Sant Llorenç, on s’han pogut captar imatges com la que il·lustren aquesta notícia.

Al poble tampoc ens hem quedat curts. Aquest dia de Reis l’estació meteorològica del Casal de Cultura va marcar 2’8º sota zero.  

Cal recordar que les temperatures del dia, així com altres dades sobre el temps a Matadepera es poden consultar a través d'aquesta mateixa pàgina, que inclou dades climatològiques a temps real. La més visible, la temperatura, que s'assenyala a la part superior de la pàgina, just sota els banners, i que segueix les dades de l'estació meteorològica situada al Casal de Cultura. Clicant sobre la temperatura, s'obté la resta d'informació.

A la dreta, imatges del monestir i La Barata a primera hora d’aquest matí (Fotos: Ferran Bernadi Gimferrer, Pep Bernadi Mariné, Quico Sala i Joan Mora)

Darrera actualització: 07.01.2021 | 13:25